Újabb felgyülemlett tojásfehérje, amit nem szeretek sokáig a fagyasztóban tartani. 6 tojásfehérjéből, 15 dkg kristálycukorból, 15 dkg porcukorból, 1 evőkanál holland kakaóból, 1 teáskanál étkezési keményítőből, 1 evőkanál almaecetből sütöttem. Egy kicsit sok tejszínhabot tettem a tetejére, de a kivi savassága ellensúlyozta. Nagyon savanyú és éretlen volt a kivi. Egy jó órát hűtöttem, aztán jöhetett az élmény. |
Biztos nagyon finom volt és hamar elfogyott! Már annyi ilyen sütit láttam nálad és mindíg eszembejut hogy még ezzel az édességgel nem ismerkedtem meg a konyhámban.Na majd már csak jövőre halasztom !:-))
VálaszTörlésÉva! Az biztos, hogy nálunk ez a süti nem tud "elfeküdni", mert magam is megbirkózom vele, nem tud kifogni rajtam. Ha egyszer elkészíted, rájössz az ízére, nem fogsz csalódni!:)) Én is csak halasztottam, aztán azóta sem tudom abbahagyni a készítését....
TörlésNagyon szeretjük! A savanyú kivi nem ellensúlyozta a habcsók édességét? Finom lehetett!:-)
VálaszTörlésHajniZoli! De igen, ellensúlyozta. Így lehetett csak elviselni a kivi savanyúságát, jól kiegészítették egymást.Nagyon finom volt.
VálaszTörlés