
Majd négy napig állt cukorban a hütőben, olyan nehezen akart elolvadni a cukor, a kevergetés gyakran történt, de szerintem nem tudom, hogy miből készülnek a kristálycukrok, de tényleg nem akarnak elolvadni. Ez azért volt probléma, mert soha nem főzőm fel a szörpnek valót, de most kivételt kellett tennem cukorminősége miatt, féltem, hogy elkezd forrni, ezért tartottam a hütőben. Az egyetlen tartositásom a nyers szörp eltevésnél, hogy a celofán közé, és a tetejére szalicilt teszek, és lekötöm valami szines kendővel, vagy szalvétával.
Felforrósitott üvegekbe töltöttem, lekötöztem, száraz dunsztba tettem, ahol három napig pihent. Ide is tettem a celofánok közé szalicilt.
Még szörpöm soha nem romlott meg, és még mindig van 2005-6-os ribizli szörpöm.
Látom már a maci is megkörnyékezte a szörpikét,őt meg a boszi!!!csak vigyázz,nehogy kiürüljön,és észre sem veszed!!!
VálaszTörlésLelkem rajtuk!!!!!!! Igencsak szem előtt vannak!
VálaszTörlés