2011. december 29., csütörtök

Karácsonyi halászlé és kirántott hal majonézes krumplival

4 kg-os ponty és tévedés ne essék nem téveszteni össze az 5 kg-os Amurral
Ez a finom halászlé, 4-kg-os pontyból készült, amit szintén a papa fogott még ősszel. Ugyanebből van a kirántott halszelet is.
A halászlé és a kirántott hal receptjét nem írom le, hiszen azt már mindenki ismeri és tudja.
A kirántott halacska nincs megégetve, én ilyen ropogósra sütve szeretem.
A majonézes burgonya leírása a filézett Amur címszó alatt található a majonézes krumpli salátával együtt.

Sajnos azt még nem tudom, hogyan kell csinálni, hogy annyit írok, hogy "itt" és arra kattintva megjelenik a recept.
Segítség jöhet!!! Köszönöm:))

4 megjegyzés:

  1. Rákattintasz a LINK gombra és megjelenik egy panel, ott beírod a megjelenítendő szöveget, esetedben azt, hogy ITT, Először keresd meg azt az oldalt az interneten, amelyre a linkkel mutatni szeretnél. Ezután a böngésző címsorában lévő internetcímet másold a vágólapra, majd illeszd be.Nyomj OK-t és kész :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eszter!
    Köszönöm a segítséget.:))
    Próbálkozom!!

    VálaszTörlés
  3. Nálunk karácsonykor Keresztanyu készíti a hallét és jó 3 kilós egyben sült halacskát, imádom mert nagyon finomra készíti, sosem lesz olyan pocsolya íze.

    VálaszTörlés
  4. csipike!
    A jó 3 kg-os halacska, nem kis adag, az elfoglal egy tepsit.Igen finom, mert nagyon jól lehet fűszerezni. Nálunk nyáron és karácsony táján saját fogású halacskák vannak.Bár én nagyon szeretném, ha mindig harcsa lenne.Szerintem az a legjobb húsú hal.Pont harcsát nem fog sem a papa, sem a 7 éves unokám, aki imád pecázni a papával.

    VálaszTörlés