2012. augusztus 2., csütörtök

Kivis-Pavlova

Ez a Pavlovám még májusban készült, de már akkor is nagyon meleg volt. Mikor az utazásból hazaérkeztem, az első konyhai tevékenységem egy Pavlova elkészítése. Én kivivel szeretem a legjobban, és akkor még azt bőven és olcsóbban lehetett kapni. A kivi savanykássága elveszi a habcsók és a tejszínhab édességét. Persze nekem bármilyen gyümölccsel jöhet, én soha nem fogom megunni. Ezt Aledának köszönhetem, mert bátorságot kaptam a gyönyörű Pavlova képeitől.


Csak azért van egy szeletke, mert nem sikerült több jó képet készítenem. De a minőségén nem rontott semmit.  A kisebbik fiam nem kér belőle, mert utál minden sütit,fagyit ami gyümölcsös. 


10 tojásból készítettem, hatalmas adag lett, nem szégyellem, hogy szinte egyedül ettem meg. 3 napig tartott. Igaz úgy éreztem, hogy a fülemen is Pavlova folyik. 
Mindenkinek ajánlom!!!:):):)

8 megjegyzés:

  1. Szivesen segitettem volna neked, imádom a Pavlovát, bármilyen gyümölccsel.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aleda! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű az elkészítése, de ha nem látom a gyönyörű képeket és az elkészítési módot nálad, akkor talán még most sem csináltam volna meg. Imádom!!!!!!! Köszönöm!!:))

      Törlés
  2. Gyönyörű lett:) A Pavlova eredetileg kiwivel készült csak:) Nálunk azért lenne rá jelentkező, nem kéne egyedül megennem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. trollanyu! Köszönöm!! Te sem panaszkodhatsz a gyönyörű Pavlováid miatt:)) Nekem sem kellene "egyedül" megennem, ha akkor készíteném, ha tudom,hogy jönnek. De én már úgy vagyok ezzel, hogy amikor rákattanok, muszáj elkészíteni!:)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Nagyon szívesen megosztottam volna Veled, ha itt lettél volna........:))

      Törlés
  4. Nekem is nagy kedvencem, főleg eperrel és kivivel. Igazad van, nem lehet megunni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. wanna! Így van, nálunk sem fogja senki megunni. Bár azért mikor eszik, mondják, naaa, ez kell az én sulyomnak!!??:( Ezt mindenki magára érti. De hát, ez a menyország:):):)

      Törlés