Olyan gyorsan elfogyott, hogy ezt az egy kis tányért tudtam megmenteni egy fotózásra:-)
Hozzávalók: 40 dkg finom liszt 1 cs szárított élesztő 2 mokka kockacukor 2,5 dl langyos tej só olaj a sütéshez
A felfuttatott élesztőt a hozzávalókkal robotgépben összedolgoztam, majd kézzel is dagasztottam, és 40-45 percig kelesztettem. Kelesztés után átgyúrtam, cipókra osztottam, letakarva fél óráig kelesztettem, majd felforrósított olajban kicsit széthúzogatva pirosra sütöttem.
Guszta, de ez az aminek nem állok neki... A párom nem szereti magamnak meg nem csinálok...én meg imádom... Lángost barátaimtól kaptam....két darab is sok...nekem..
Guszta, de ez az aminek nem állok neki... A párom nem szereti magamnak meg nem csinálok...én meg imádom... Lángost barátaimtól kaptam....két darab is sok...nekem..
VálaszTörlésKöszönöm! Nálunk sincs olyan sűrűn, bár lenne rá igény, de jobb ritkán így jobban tudják élvezni.:-)
TörlésEl is hiszem hogy gyorsan elfogyott! Nagyon guszta. Most én is megennék belőle legalább egy kis darabkát, de csak azért kicsit mert már késő van!:-))
VálaszTörlésVerának írtam, hogy ritkán készül, de tegnapelőtt megint, csak most krumplis lángost sütöttem a leves mellé. Legközelebb gondolok rád is....:-))
TörlésBármikor jöhet, nagyon szeretjük! Guszták!
VálaszTörlésKöszönöm! legközelebb majd többet sütők,hogy jusson nektek is....:-))
TörlésEzer éve nem ettem lángost. Már nem olyan finomak a mai piacos lángosok, sajnos.
VálaszTörlésPiacon már régen vettem, de az Örsön van egy lángosos, az finom!!!!
Törlés