2012. március 2., péntek

Kolbászos-lilahagymás pizza

Vacsorára készült az előző pizzatésztából lefagyasztott darabból, ami kb. 30 dkg.
Pizzaszósz, füstölt hazai kolbász, lila hagyma, krémsajt.
Ezt a tésztát nagyon vékonyra nyomogattam tepsi nagyságúra, mert a fiam így szereti.
Én nem ettem, mert a füstölt húst nem bírom.


reszelt sajttal megszórva.

megsütve, 250 fokon, kb. 10-15 perc.

7 megjegyzés:

  1. Guszta! Nagy kedvencünk.
    Pont most sül, nálunk ebédre, és majdnem ilyesmik kerültek rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Márti, köszönöm, nálunk most pizza hét van, és a múlt héten is az volt. Nem lehet megunni. Jó étvágyat a pizzához.:))

      Törlés
  2. Pizza nagy kedvenc nálunk is:) Szinte minden héten van, a kolbászos is nagyon finom:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta! Imádom a kukoricát és nem szoktam rá tenni, mert a férjuram nem szereti. Nagyon finom lehetett.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretjük a pizzát,jól néz ki az biztos!!!Hmmmmmm!!!!:):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, ez egy olyan étel, amit mindenki megeszik.
      Köszönöm!puszi!!!

      Törlés
  5. trollanyu!
    Éva! Köszönöm! Most derült ki, hogy a fiam sem szereti a pizzán a kukoricát.Jobb későn, mint soha. A kolbász az nem volt gond, az jöhet minden mennyiségben. Én meg kolbász nélkül, sok kukoricával, mert imádom:)

    VálaszTörlés