2012. április 30., hétfő

Húsleves

A hét végén ez a finom húsleves készült.
főzésre készen

nagyon szép húsos csontot kaptam, ez oldalas csont
jó sok zöldséget használtam

5 megjegyzés:

  1. Én is szoktam fokhagymát tenni a húslevesbe, na jó nem ennyit, csak egy cikket. Szegény dédikém még egy szál tormával is gazdagította.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos soknak tűnik a fokhagyma, pedig mire elkészül, semmilyen fokhagyma íz nem ütközik ki. Egyszer régen, még nagyon fiatalasszony koromban egy szakács mondta nekem, hogy ne sajnáljuk, mert a fokhagyma, kocsonyásit is, és nem dominál mire elkészül a leves. Azóta így főzöm.

      Törlés
  2. Jó kis húsleves:)Anyukám minden vasárnap ezt főzte, én nagyon ritkán szoktam, talán évente kétszer. Pedig nagyon finom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Mi nagyon szeretjük, persze azért nem minden héten készül, de ez az egyik leves, amit szívesen eszünk még a 3.napon is.

      Törlés
  3. Gyönyörű leves! Fokhagymával, vagy nélküle ..., amúgy a húsleves is olyan, hogy "mindenki másképp csinálja " :)

    VálaszTörlés