Biztos soknak tűnik a fokhagyma, pedig mire elkészül, semmilyen fokhagyma íz nem ütközik ki. Egyszer régen, még nagyon fiatalasszony koromban egy szakács mondta nekem, hogy ne sajnáljuk, mert a fokhagyma, kocsonyásit is, és nem dominál mire elkészül a leves. Azóta így főzöm.
Én is szoktam fokhagymát tenni a húslevesbe, na jó nem ennyit, csak egy cikket. Szegény dédikém még egy szál tormával is gazdagította.
VálaszTörlésBiztos soknak tűnik a fokhagyma, pedig mire elkészül, semmilyen fokhagyma íz nem ütközik ki. Egyszer régen, még nagyon fiatalasszony koromban egy szakács mondta nekem, hogy ne sajnáljuk, mert a fokhagyma, kocsonyásit is, és nem dominál mire elkészül a leves. Azóta így főzöm.
TörlésJó kis húsleves:)Anyukám minden vasárnap ezt főzte, én nagyon ritkán szoktam, talán évente kétszer. Pedig nagyon finom:)
VálaszTörlésKöszönöm! Mi nagyon szeretjük, persze azért nem minden héten készül, de ez az egyik leves, amit szívesen eszünk még a 3.napon is.
TörlésGyönyörű leves! Fokhagymával, vagy nélküle ..., amúgy a húsleves is olyan, hogy "mindenki másképp csinálja " :)
VálaszTörlés