10 főtt tojás, sárgájukat tálba tettem, mustárral, krémsajttal, sóval ízesítettem,
simára kevertem. 30 dkg mirelit franciasaláta alapot vegetás vízben puhára pároltam, leszűrtem,
majonézt tejföllel összekevertem, a zöldséget beleforgattam, 1 cs. petrust apróra vágva hozzáadtam.
Egy kerek jénait kibéleltem a majonézes zöldség alappal, majd megtöltöttem a krémmel a
tojásfehérjéket, és ráültettem a fészekre. Snidling híján a petrus szolgáltatja a füvet, v. "almot".
Sárgarépából készítettem tarajt és orrot, szegfűszeg a szemek.
Ez a klassz kis ötlet, Aliz lányától származik!!!
Ja, még a csibék tetejét majonézzel áthúztam. Retekkel díszítve. |
Nagyon guszta ez a csibés tál:)
VálaszTörlésAleda, köszönöm!
TörlésSzuper ötlet, nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésÚgy látom, nálad is megvolt a húsvéti dekoráció... :)
Gabriella, köszönöm! Szerintem is nagyon mutatós. Minden évben dekorálok, és minden évben megkopasztanak az unokáim a dekor tojásoktól.
TörlésNagyon jópofák ezek a csibék, az unokáidnak biztos tetszett:)
VálaszTörléstrollanyu!
TörlésSajnálom,hogy csak most jöttem rá, hogy nem minden megjegyzés jelenik meg az emailemben. Ezt nem tudtam, és egészen véletlenül találtam rá arra a megjegyzésre, hogy 23 megjegyzés vár moderálásra. Nem tudtam, hogy ilyen is van.:( Bocsi,hogy csak most került rá sor.
Köszönöm!! puszi Tücsi:)