2012. szeptember 6., csütörtök

Van egy kis gondom a robot karakterekkel!

Kedves Blogtársaim!

Mielőtt még feltenném a következő receptemet, el kell, hogy mondjam, a legtöbb blogot csak látogatni tudom, mert ahol a megjegyzést csak a "mutasd meg nem vagy robot" karakterrel lehet továbbítani, az nekem nem működik.
Ezeken a blogokon szinte naponta kitartóan ütögettem be a fekete mázolmányos betűket, amit aztán minél többször kellett beírni, mert egyiket sem fogadta el, a végén már csak pacák voltak, de arra is azt írta nekem, hogy nem egyeztek a karakterek!!!! pedig már nem is voltak betűk, hanem egy egybefolyt tusfesték.
Mégis az van kiírva, hogy "mutasd meg, hogy nem vagy robot" pedig dehogynem, mert mint egy robot ütögettem és ütögettem, de a végén a robot elvesztette a türelmét..................
Valahogy úgy tűnt, mintha jót szórakozna!!!!!!!!!!! hahaha, ez nem vicces!!!!!
Elnézést kérek azoktól akik az én blogomba is csak így tudnak megjegyzést küldeni, de nem jön össze. Mert azt meg nem is tudom, hogy ez nálam is így működik??? Hogy lehet ettől megszabadulni??? 
Ha sikerült megszüntetnem a szóellenőrzést, szeretnék visszajelzést kapni, hogy sikerült!!

Köszönöm, hogy meghallgattatok!:))

16 megjegyzés:

  1. Ha jól értem ki törölni szeretnéd a szóellenörzőt? Én is már csak olyan helyre irok ahol nincs.. A napokba két helyre szerettem volna irni... kb tízszer probáltam, majd feladtam... Nem vagyunk robotok de hülyék sem... Nem is értem... Az adat lapoodon van ott kell törölni... Na most nem emlékszem Nálad van e.... hamarosan kiderül...Most nézem itt is van... na megprobálom legyűrni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Vera! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Akkor most megkeresem az enyémet és törlöm, mert nagyon utálom!!!:(

      Törlés
    2. Na most sikerült előcsalogatni hogy a megjegyzéseket el tudjam olvasni... Látom új ruhába öltözött a blogod! További sok sikert!!

      Törlés
    3. Vera, sikerült azt hiszem törölni, de az új ruhához semmi közöm, a program fogta magát és rendezkedett. De sikerült visszahoznom a régi formát, csak most más színben.

      Törlés
  2. Kellemes ez a szín... Örülök hogy ezt választottad...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, szerintem is jó.

      Törlés
    2. Kedves Vera, meglátogattalak, de megjegyzést nem tudtam írni, pedig a karácsonyi hímzésed nagyon tetszett, mert a robot betűzés nem engedett. Teljesen olvasható betűk voltak kiírva, mégis azt írta, hogy nem jó. Szerintem valami nem stimmel, hogy egyetlen olyan blogba sem enged be, ahol "robotolás" van.

      Törlés
  3. Meglepve olvasom... nálam le van véve... megnéznéd hogy máshol is van?köszönöm.... Na majd megprobálunk utána nézni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A karácsonyi és a húsvéti blogodba nem jutottam be, megjegyzés erejéig. Gyönyörű a húsvéti munkáid is. A többi blogodban szabadon lehet megjegyzést írni. Remélem sikerrel jársz a kiirtással. Vissza jeleznél nekem, hogy az enyémet sikerült-e likvidálnom??? Köszi!!

      Törlés
    2. Vera, nem írtam hozzá, hogy robotos mind a két blogod.

      Törlés
  4. Bocsánat... lassan velem leszel tele... Nálunk le van véve.... nem tudom mi lehet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs semmi gond, örülök, hogy idefigyeltél, ezt köszönöm:))
      Nekem robotbetűket írt ki. Csak az a furcsa, hogy olvasható volt az első három próbálkozás és mégis azt írta, hogy nem egyeztek a karakterek. Ezt én sem értem.....

      Törlés
  5. Na akkor kiderülnek a dolgok... A húsvéti és a karácsonyi blog , csak mint bejegyző vendég vagyok... Oda csak irni tudok meghivóval ,ugy tudom Manka csinálta a két blogot....Tehát nem a veragondolataiba volt bajod.... Egyenlőre nálad is rendbe van , nincs szóellenörző....

    Én szeretek odafigyelni aki ir és megkeres... .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor örülök, hogy hozzád simán bejuthatok. Szóval akkor a karácsonyi-húsvéti Manka-é. Örülök, hogy nincsen szóellenőrzöm:)) További szép napot!!!:):):)

      Törlés
  6. Én is jártam így, de végre egyre több helyen simán lehet küldeni, nincs robot. Azt hiszem hogy nálam nincs, mert jóváhagyás után jelenik meg.

    VálaszTörlés
  7. csipike! Megyek hozzád és akkor kiderül, de azt hiszem nálad nincsen. Én is kaptam
    visszajelzést, hogy nincsen szóellenőrzésem. Nagyon sok helyre nem lehet megjegyzést küldeni, a "robot" miatt.

    VálaszTörlés