2012. november 10., szombat

Mivel a barátnőm és a keresztlányom a keresztunokámmal jöttek egy napra hozzám, nem igazán volt időm tányéros felvételekre, mert elbabáztuk és elbeszélgettük az időt miközben elfogyasztottuk. Csak említésként, hogy milyen finomságok készültek. Leírások később!!!


Még a havazás előtt jöttek hozzám, így Andi még kitudott menni Bálintkával egy jót sétálni. De már elég borús volt az idő. Sajnos róluk sem készült kép, csak amikor az autóba beültek, akkor jutott mindenkinek az eszébe, hogy nem csináltunk fényképeket. Ja, most jut eszembe, hogy  Andus  a keresztlányom, készített kint a játszó téren, majd abból kérek egy felvételt. Nagyon ritkán találkozunk, és ilyenkor mindenki mindent el akar mondani mesélni , hogy mi minden történt velünk.Nagyon sajnálom, mert 14 hónapos Bálintka, most ismerkedik a két lábán közlekedve a világgal és mindennel amit nem szabad. Szegény baba, mást sem hallott, hogy ....... nana ezt nem szabad,azt nem szabad..... na, elege lehetett szegénykémnek a három boszival.  Sajnos másnap otthon viszont megfogta a radiátor forró csövét, és csúnyán megégette a tenyerét.  Már jobban van, csak még kötözésre járnak. Talán többet nem fogja meg, és emlékezni fog rá, hogy nana...nem szabad! 


mirelit eperből készül Pavlova 
De majd megyek hozzájuk és bepótoljuk a fotózást. 
csak a barátnőmnek, filézett fogas, paprikás lisztben sütve, hagymás törtburgonyával, de arról már nincsen kép


karfiolos krémmel töltött , szezámmagos diós panírban rántott palacsinta, részletes leírás később

rácsos diós /leírás később/
Bálintka ugyanazt ette amit a felnőttek, mindenevő:))
  Még készült zöldséges zöldbab leves. Amikor az ember ennyi mindent csinál, előre is dolgoztam a sütikkel, és a levessel, akkor a figyelem nem csak a fényképezésre orientálódik. Nem beszélve arról, ha két  "banya-nyanya" összejön, csak beszélünk és beszélünk......

2 megjegyzés: