2012. november 7., szerda

Tepsis csirke és minden alatta, ami volt itthon


Amit csak találtam itthon, azt tettem a 3 db felső csirkecombok alá.
Jó sok krumpli, sok hagyma, fokhagyma, paradicsom, paradicsomkonzerv, színes paprika,
fehér paprika, vegeta, borsikafű, színes bors, oregano, olajjal jól összekeverve. Olajozott tepsibe téve, az egy zsemlével amibe petrust,tojást, fűszereket kevertem , megtöltöttem a csirkecombokat. Igy egy kicsit kiadósabb lett a hús. Fehérbort aláöntve és a tetejét olajjal meglocsolva 190 fokos sütőbe téve alufóliával letakarva kb. jó félórát sütöttem, majd fólia nélkül pirosra.



6 megjegyzés:

  1. Fincsi lehet a sok zöldséggel!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta ! Már ebéd után vagyok de még így is nagyon kívánatos ez a látvány! Ha éhes lennék akkor mi lenne velem?:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Éva! Köszönöm, ez kedves tőled!:) Én amondó vagyok, hogy jobb teli gyomorral nézni a képeket, mert üresen, rögtön neki állna az ember főzni.:))

      Törlés
  3. Nagyon szeretem az ilyen mindent bele ételeket, ráadásul csak össze kell dobálni, nincs vele sok munka:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. trollanyu! Mi is szeretjük, mert bármit össze lehet rakni, és egészen jó dolgok sülnek ki belőle.:-))

      Törlés
  4. HajniZoli! Nagyon finom volt!:)

    VálaszTörlés