2013. február 27., szerda

Tepsis csirke - fűszeres burgonyával

Nálunk sűrűn szerepel ez a típusú egytálétel. A fűszerezés váltakozik.
A csirkecombokat olaj,mustár,só,bors keverékével bedörzsölve, szeletelt krumpliágyon (a krumpli só,bors,kakukkfű,rozmaring ízesítésű),vöröshagyma,fokhagyma, zsiradék. Egy üveg sör aláöntve, sütőben piros-ropogósra sütni. Időközben locsolgatni. Savanyúsággal fogyasztottuk. 
.


6 megjegyzés:

  1. Szeretem az ilyen finom egytálételeket. Szoktam készíteni disznóhússal is, azzal is fincsi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szoktam, de legtöbbször karajból. Nyáron lehet jó változatosan készíteni, akkor több a zöldség.

      Törlés
  2. A tepsis húsos burgonyát nagyon szeretem!Jó lett volna!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretem, és legközelebb "Jó lesz"!:))

      Törlés
  3. Jók is ezek a finom egytálételek, nagyon guszták a combok is a velük sült krumplival! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hankka! Köszönöm! Mivel krumpli imádók vagyunk, a tepsis fűszerekkel megbolondított krumplis sültek a kedvencünk.

      Törlés