Magyaróvári csirkemell: 4 közepes csirkemellfilé, 8 szelet sajt, vékonyra szeletelt sonka, l5 dkg gomba, 8 dkg Hera margarin, só,őrőlt fekete bors, petrezselyem, 40 dkg burgonya. Elkészités: A csiremelleket lebőrőzzük, mindkét oldalát besózzuk, és húsverővel /folpack között/ kilazitjuk. A burgonyát sós vizben megfőzzük, Héra margarint egy serpenyőben felolvasztunk és a cserkemellek mindkét oldalát pirosra sütjük. Tüzálló tálba tesszük. A serpenyőben maradt vajban az apróra /reszelt/ gombát, sóval, borssal és petrezselyemmel, megpároljuk. A kész gombát a húsokra kenjük, majd egy-egy sonka és sajtszelettel boritjuk. A sütőben a sajtot ráolvasztjuk./kb. 20-25 perc alatt kész. 3 dkg margarinon a petrezselymet megpároljuk, beleteforgatjuk a leszüt burgonyát. Salátával és paradicsommal tálaljuk. Jó Étvágyat!
Ez bizony nem lehet rossz!!!
VálaszTörlés