2011. június 20., hétfő

Tejfölös sajtos töltött palacsinta /maradékból/

Péntekről maradt sertésraguból készitettem töltött palacsintát. 10 db palacsintát töltöttem meg a raguval, amit robotgépben megdaráltam, 2 evőkanál tejföllel összekevertem. A palacsintákat megtöltöttem, vajazott jénaiba tettem, majd egy nagy pohár tejföl felét felhigitottam egy 200 ml-es főzőtejszinnel, 10 dkg reszelt sajttal összekevertem, megkentem a palacsinták tetejét, plusz még reszelt sajtot szórtam a tetejére.
Előmelegitett sütőben 180 fokon szép pirosra sütöttem.
Hamar elfogyott!!!

Azért ez a kép került ide, mert a tejfölös keverék annyira világos lett, hogy nem lehetett látni semmit. Sajnos ilyen fakó képeket készit a gépem. Hát elég idegesitő, de ez van!!!! A megsült kép azért nem került ide, mert nem tudtam két képet iderakni, még kezdő vagyok ebben a témában. Elnézést kérek érte!!

Jó étvagyat!!
Posted by Picasa

4 megjegyzés:

  1. Ez akkor is finom lehet,ha világos a kép! sok sikert!!

    VálaszTörlés
  2. Már január óta blogolsz, és még nem találkoztunk?
    Finom lehetett a palacsinta, hasonlót mi is szoktunk csinálni.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Zsófi, szoktam rakott kajákat késziteni, de ez a töltött palacsinta egy nagy kedvenc és bármivel meg lehet tölteni. A töltelék, mindig attól függ, hogy ki van nálam, és mit szeret. A nagyobbik unokám pl. nem igazán eszi a húsit, igy ő nála mindig gond, hogy mi legyen benne, mert az sem mindegy, milyen a zöldség töltelék.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zsófi szerettel köszöntelek a blogomban. Örülök, hogy meglátogattál. Légyszives nézd el nekem, ezt a kis bakit, hogy nem ezzel kezdtem a hozzád szólást.

    VálaszTörlés