A mai estebédet, a fiam készítette.
3 db egész és jó nagy csirkecombokat megmosta, szárította. Sózta, borsózta, zöld szárított fűszerekkel megszórta / kakukkfű, bazsalikom, só, bors, mexikói fűszerkeverékkel/ Megtisztított bő másfélkiló burgonyát, lehet, hogy kettő volt. Házi zsírral kikente a tepsit, beletette a befűszerezett burgonyát, és a két végében elhelyezte a csirkecombokat. Felöntötte 3 dl sörrel. 220 fokra előmelegített sütőben, fedő alatt, 1,5 órán keresztül párolta, majd a fedőt levéve 230 fokon folytatta a sütést pirulásig. Közben a burgonyát és a csirkét forgatta. Csalamádéval tálalta. Nagyon finom volt!!!:)) |
tücsi!
VálaszTörlésNa ezt a tányért kérném!!!!
De ügyes fiad van! Bizony nem baj, ha néha átengedhetjük a terepet a konyhában, főleg annak, aki ilyen jól tud főzni! :) Nagyon finomnak látszik! :)
VálaszTörlésmellissina 2! Oké, küldöm! Ja, nem lehet, mert megettem.:(
VálaszTörlésSzuper fiad van:)Nagyon finomat főzött, gratula:) Szoktam én is sörös csirkét készíteni, de már jó ideje nem volt, jó ötletet adtál.
VálaszTörléstrollanyu! Köszönöm!:) Igen, mind a két fiam imád főzni-sütni.Még a kislány unokám is recepteket gyárt, és tervezi-rajzolja az eljövendő konyháját.:)
VálaszTörlésPazar étel, a fiad pedig nagyon ügyes, sőt!!!! Úgy azt a tányért mindennel elfogadnám most!!! :)
VálaszTörlésBarbi, köszönöm, én is úgy voltam most a Pavlova tortáddal.:))
VálaszTörléstrollanyu, Barbi, megmutattam a fiamnak is a dicséretet, be is zsebelte, és köszöni szépen!!!
VálaszTörlés